maanantai 19. elokuuta 2013

Voiton kasvua ja kehitystä ja veljestreffit vol. 437

Voitto-Voikkari-Voileipänen se vaan kasvaa ja kehittyy. Laitanpa tähän muutaman kuvan ihan itsellenikin vertailuksi pikkumiehen eri vaiheista.

9 vko

10 vko


10 vko (vas.) vs. 17 vko (oik.)

n. 19 vko

n. 19 vko


Nyt kun olemme koitutuneet taas tänne Vantaalle ja kun Voiton varvaskin kestää vapaanariehumisen saamme taas alkaa kaverikoirien kanssa treffailun. Jipii!

Voitto pääsikin tapaamaan lauantaina piiiitkästä aikaa Ramses-veljeään ja voi pojat miten menoa ja meininkiä riitti. Harmillisesti pieni sade yllätti meidät, mutta sehän ei silti hauskanpitoa juuri häirinnyt.

 Täysiiii!

 Pöljät veljekset :)

 Välillä ollaan ihan tosi hurjina!

Ja sitten taas hölmöillään :)

Kurjaa kun sateessa joutuu poseeraamaan.
Mutta semmoiset veljekset ovat he, kovin samanlaiset mutta samalla aika erilaiset :)

4 kommenttia:

  1. Eikä noita nappisilmiä! Kuinka niiltä voi yleensä kieltää yhtään mitään :) Hienoa että Voiton varvas on parantunut, ja kiva että teillä on siellä velipoika kaverina. Meillä myös Ronja-hippettipennun veli asuu lähellä, ja niillä on kyllä ihan omat leikit verrattuna muihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nappisilmät saavat kyllä pelottavan usein tahtonsa läpi. Saapa nähdä minkämoinen hirviö tuosta kasvaa, toistaiseksi se on ollut kovin kiltti. :D
      Ja todellakin, pennuilla on keskenään aina ihan omat jutut ja parempi meno!
      Voitto muuten leikki eilen pienen hetken Tuomarinkartanon pentutreeneissä jonkun Ronja-nimisen whippettyttösen kanssa, olikohan vain sattumalta saman niminen? :D

      Poista
    2. Heh, vastasin tuohon uuteen postaukseesi ennen kuin tarkistin tämän vastaukset. Kyllä se varmaan oli tämä meidän Ronja, ainakin jos se oli tämmöinen mustamaskinen ruskea tyttönen. Me leikittiin aika monen pennun kanssa kun odoteltiin että päästäisiin vetämään kopin läpi sitten kun muut ovat juosseet, niin enpä tullut ajatelleeksi että se leikkikaveri olitte juuri te :)

      Poista
    3. Juu, kyllä varmaan olitte sitten te :)
      Hauska tavata näin virtuaalisestikin!

      Poista