maanantai 14. lokakuuta 2013

Ramsu yökylässä

Painia, leikkimielistä rutinaa, märkiä niskakarvoja ja hampaiden kalinaa - siitä oli meidän viikonloppu tehty. Voiton veli Ramses aka Ramsu oli nimittäin meillä kyläilemässä pe-su ajan. :)

Pojat ovat ihan parhaita kaveruksia, ne ovat päässeet tapaamaan toisiaan melko säännöllisesti joka viikko aina kasvattajan luota muuttamisen jälkeen. Meno oli siis aivan hullua, vuoroin riehuttiin ja vuoroin nukuttiin kylki kyljessä. Kun Ulla toi Ramsun meille perjantaina iltapäivällä, riehuivat veljekset (+ Aapo) melkein kolme tuntia putkeen.. No sen jälkeen odotetusti uni maittoi, mutta aina välillä oli toki herättävä hammastelemaan.

Iivari suhtautui Ramsuun kuin Voittoon, se oli meille tervetullut ja sen vieressä oli kiva nukkua. :)
No Aapo taas, se oli aiiivan onnessaan - jee Voitto nro. 2 - kaksin verroin hauskempaa! Aapo osallistuikin siis melkein koko ajan veljesten painileikkeihin, ja kolmikon leikit sujuivat kertakaikkisen hienosti. Myös Yosal ja Hero suhtautuivat vieraaseen hyvin, mutta ne saivat oman mielenterveytensä vuoksi viettää aikansa yläkerrassa kun parhaimmat villibileet käytiin alakerrassa. "Vanhukset" kun eivät ihan kamalasti välitä riehumisesta.. :D

Oli pakko koettaa tallentaa kameran avulla veljesten meininkiä, mutta kuvista tuli kamalan rakeisia ja hämäriä. Meininki välittynee silti ihan hyvin! ;)

Vuoroin toistensa kurkussa kiinni.. :D

Välillä heikompaa olisi voinut hirvittää näiden kahden touhuja katsellessa.

R: "Hei veli kato mua, oon vajakki!"

V: "Ei se mitään, niin oon minäki!"

Pieni rauhoittumishetki, täytyy antaa hengityksen tasaantua.

Ramsu suloinen puikulapää söpöilee :)

Lepäilyä keittiössä

Sitten iski isompi väsy ja siirryttiin sohvalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti